Nikola Nikšić, CMC

Nikola je savjetnik za menadžment (CMC) licenciran pri ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes), ovlašteni procjenitelj poslovne izvrsnosti pri EFQM (European Foundation for Quality Management) i ovlašteni računovođa. Od ukupno 35 godina radnog staža u zemlji i inozemstvu, 24 godine je radio na pozicijama menadžera za upravljanje strategijom, financijama, računovodstvom i kontrolingom. Od toga je šest godina proveo u inozemstvu na međunarodnim projektima, a 12 godina kao menadžer u poduzećima u vlasništvu međunarodnih grupacija.

Bavi se poslovima menadžerskog savjetovanja, uslugama iz područja organizacije i ekonomike poslovanja i poslovnom edukacijom. Kao gost predavač povremeno održava predavanja za teme iz ekonomike poslovanja na VERN-u i Financijskom klubu pri EFZG.

Dobitnik je nagrade „Primus” 2011. za najboljeg poslovnog savjetnika u Hrvatskoj na području strateškog menadžmenta i organizacijskog razvoja.

Jasna Bratulić

Jasna ima bogato iskustvo u vođenju i motiviranju timova koje je stekla kroz sedmogodišnju praksu coacha/ terapeuta i desetogodišnje radno iskustvo u top menadžmentu. Pohađala je akademiju Deutscher Verband für Neurolinguistisches Programmieren, stekavši zvanje NLP trenera i coacha. Specijalizirala je područje razvoja grupne dinamike, postavši trener i edukator timskog razvoja i team trening programa u sklopu Europske mreže „Outdoor”.

Jedna je od osnivača Hrvatske asocijacije osobnih trenera, gdje je specijalizirana na području treninga za korištenje strukturnih fondova EU, team trening programe i coaching. Jasna je također certificirani WingWave coach, a završila je i različite edukacije iz osobnog i organizacijskog razvoja.

Saša Vasung

Saša Vasung diplomirani je inženjer elektrotehnike i računarstva. U više od 20 godina radnog staža prošao je put od softverskog/ sistemskog inženjera i administratora baza podataka, preko voditelja projekata i direktora tehničkog sektora IT poduzeća, do voditelja razvoja poslovanja. U raznim ulogama sudjelovao je na projektima implementacije velikih informacijskih sustava u financijskim institucijama, carinskoj upravi, naftnoj industriji, energetici, trgovini itd. Posjeduje i iskustvo u konzultativnoj prodaji koja je temelj modernog uspješnog poduzeća.

Osnovno područje interesa mu je softverski inženjering, projektni management i upravljanje timovima u razvoju poslovnih programskih rješenja. Tijekom karijere sudjelovao je na mnogim stručnim skupovima i konferencijama, te je održao niz autorskih predavanja i prezentacija. Specifična područja interesa su mu analiza i rješavanje problema, te donošenje odluka. U slobodno vrijeme bavi se sportom (veslanje, stolni tenis) i pisanjem kratkih priča.

Ivana Štulić

Ivana svoje dugogodišnje radno iskustvo u upravljanju poslovnim procesima, konzaltingu, vođenju projekata koristi u području treninga i poslovnih edukacija. Nakon završenog studija elektrotehnike i računarstva, a slijedeći svoj interes za razumijevanjem biznisa i rad s ljudima, nastavlja karijeru u velikim multinacionalnim tvrtkama iz osigurateljne, revizorske, konzalting i telekom industrije (Deloitte, Generali, Oman mobile).

Usavršavajući se u području projektnog menadžmenta, kroz godine također stiče i veliko praktično iskustvo u vođenju projekata iza svih sfera organizacije (IT, procesi, HR, marketing, prodaja, financije). Certificirani je trener poslovnih edukacija, NLP business & manager coach. Stečeno znanje koristi u održavanju edukacija i treninga kao i u direktnom savjetovanju s polaznicima i klijentima. Naglasak u radu stavlja na kreiranje pozitivnih pomaka, usmjerenost na ciljeve i poboljšavanje razumijevanja svih uključenih strana. Uživa sudjelovati u procesu osobnih i organizacijskih promjena.

Blanka Lasić

Blanka ima retail iskustvo na području ljudskih potencijala s fokusom na educiranje i razvijanje prodajnih timova. Strast prema učenju i razvoju usmjerava kroz specijalizaciju na području osobnog i organizacijskog razvoja što ubrzo postaje i fokus njenog rada. Svojim djelovanjem utječe na poboljšanje timske suradnje, interne komunikacije, stvaranje trening standarda, osmišljavanje i implementiranje novih razvojnih planova. Osim zadataka specijaliste u odjelu ljudskih potencijala preuzima poziciju i odgovornost internog trenera za meke vještine. Pohađala je različite edukacije iz osobnog i organizacijskog razvoja kao i program za NLP praktičara i coacha. Također je i certificirani Employer Branding Leader.

Svoju podršku i doprinos pruža i u razvoju mladih kadrova koji se pripremaju za tržište rada. Stalni je gost predavač na ZŠEMu gdje studentima približava praksu ljudskih potencijala. Kao predavač i motivacijski govornik sudjeluje na projektima
i konferencijama kao što su Career Booster, Motivation Up, Inspire Me, Career Boot Camp.

mr.sc. Mladen Jančić, CMC

Mladen posjeduje preko 20 godina iskustva u treningu, menadžmentu i konzaltingu, uključujući deset godina rada u Londonu. Magistar je ekonomskih znanosti (London Metropolitan University), a certificiran je i pri Harvard univerzitetu. Raspolaže bogatim praktičnim trenersko- konzultantskim iskustvom stečenim u londonskom City-u i regionalnom okruženju s portfeljem različitih klijenata u svim sektorima gospodarstva.

2004. godine osniva Anglo-Adria poslovno savjetovanje. Međunarodno je certificirani poslovni savjetnik (CMC – Certified Management Consultant), certificirani konzultant UNIDO-a (United Nations Industrial Development Organisation) i certificirani konzultant/ practitioner za PRINCE2 metodologiju projektnog menadžmenta (Cabinet Office – United Kingdom). Trener je i konzultant za područja prodaje, pregovaranja i leadershipa. S dijelom klijenata radi kao Executive Coach (certifikaciju je izvršio pri Academy of Executive Coaching – London). Kolumnist je poslovnih magazina i predavač na poslovnom učilištu u Zagrebu.

Dobitnik je nagrade „Primus” za najboljeg poslovnog savjetnika u Hrvatskoj u području ljudskih potencijala, edukacije i treninga (nagrada se dodjeljuje u organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i Hrvatske udruge poslovnih savjetnika). Do sada je imao priliku voditi preko 800 trening programa.

Goran Žeravčić

Gospodin Žeravčić je direktor Kronauer Consulting doo Sarajevo i Predsjednik uprave Kronauer Consulting Group i doktorant na Fakultetu političkih nauka u Beogradu sa doktorskom disertacijom “Uloga civilnog društva u procesu stabilizacije I pridruživanja u zemljama Zapadnog Balkana”. Gospodin Žeravčić je magistrirao na fakultetu Političkih znanosti u Zagrebu i ima dugogodišnje iskustvo u provođenju znanstvenih i društvenih istraživanja. Gospodin Žeravčić je učestvovao bilo kao vođa ili kao član trening tima u preko 40 različitih treninga u proteklih 5 godina iz oblasti EU integracija, razvoja apsorpcionoih kapaciteta loklanih zajednica i nepofitnog sektora za povlačenje EU fondova, jačanja dijloga vlasti i civilnog društva, itd. Gospodin Žeravčić ima više od 25 godina radnog iskustva na polju obrazovanja odraslih kroz treninge i mentoring a vezanih za pripremu, razvoj i implementaciju EU grant projekata. Takođe, za potrebe Delegacije EU u BiH gospodin Goran Žeravčić je bio angažovan i kao ocjenjivač projekata u okviru programa EIDHR i Civli Society Facility.